Tekst toevoegen ...
Herinnering: vrijdag 1 oktober studiedag: er is geen school

Beste ouders,

Nog even ter herinnering: vrijdag 1 oktober is er een studiedag. Er is geen school, de kinderen zijn vrij.

Namens het team wens ik u alvast een goed weekend,

Met vriendelijke groet,

Hermien Colenbrander

'Le Grand Tour' - afscheidsfeestje Marga van den Eshof

Beste ouders,

Woensdag 30 juni is er voor Marga en haar man Jos alsnog een afscheidsfeestje. Fijn dat dat kan. Marga en Jos worden feestelijk ontvangen door de burgemeester van de Bethelschool, de wethouder van lezen en de wethouder van rekenen uit groep 8A. Hierna volgt ‘Le Grand Tour’: Marga en Jos gaan gedurende de ochtend op tournee langs alle groepen. De kinderen treden op met een dans, een liedje, een verhaal, een gedicht, een ….

Om deze ochtend een feestelijk tintje te geven mogen de kinderen verkleed naar school komen: het hoeft niet, het mag! Misschien een feestelijk hoedje, een vlinderdasje, een boa, een feestjurk, een glimmend colbertje?

We maken er een gezellige ochtend van!

Ter herinnering: vrijdag 11 juni studiedag!

Beste ouders,

Vrijdag 11 juni is er een studiedag voor het personeel. De kinderen zijn vrij.

Donderdag 10 juni fotograaf op school

Beste ouders,

Donderdag komt de schoolfotograaf portretfoto's maken van alle kinderen en van elke groep een groepsfoto.