Tekst toevoegen ...
Herinnering: vrijdag 1 oktober studiedag: er is geen school

Beste ouders,

Nog even ter herinnering: vrijdag 1 oktober is er een studiedag. Er is geen school, de kinderen zijn vrij.

Namens het team wens ik u alvast een goed weekend,

Met vriendelijke groet,

Hermien Colenbrander

Vanaf maandag verzamelen bij de Anjelier.

Beste ouders en lieve kinderen!

Vanaf a.s. maandag zullen wij in de ochtend verzamelen bij de hoofdingang van de Anjelier.

Let op! De fietsen worden wel eerst geparkeerd in de fietsenstalling op het plein bij de Bethelschool.

De kinderen worden vanaf 8.20u verwacht bij de hoofdingang en worden daar door ons opgevangen. Fijn, want dan kunnen we weer om 8.30u starten met de lessen.

De enkele kinderen die op dit moment nog niet zelfstandig naar huis mogen/kunnen om 14.15u, verzamelen vanaf maandag in de hal van de Bethelschool en komen om 14.30u zelfstandig naar buiten en/of gaan naar de opvang.

Met vriendelijke groet,

Ingrid, Sanne & Debbie

'Le Grand Tour' - afscheidsfeestje Marga van den Eshof

Beste ouders,

Woensdag 30 juni is er voor Marga en haar man Jos alsnog een afscheidsfeestje. Fijn dat dat kan. Marga en Jos worden feestelijk ontvangen door de burgemeester van de Bethelschool, de wethouder van lezen en de wethouder van rekenen uit groep 8A. Hierna volgt ‘Le Grand Tour’: Marga en Jos gaan gedurende de ochtend op tournee langs alle groepen. De kinderen treden op met een dans, een liedje, een verhaal, een gedicht, een ….

Om deze ochtend een feestelijk tintje te geven mogen de kinderen verkleed naar school komen: het hoeft niet, het mag! Misschien een feestelijk hoedje, een vlinderdasje, een boa, een feestjurk, een glimmend colbertje?

We maken er een gezellige ochtend van!

Ter herinnering: vrijdag 11 juni studiedag!

Beste ouders,

Vrijdag 11 juni is er een studiedag voor het personeel. De kinderen zijn vrij.

Donderdag 10 juni fotograaf op school

Beste ouders,

Donderdag komt de schoolfotograaf portretfoto's maken van alle kinderen en van elke groep een groepsfoto.