Nieuwe leerlingen

Wanneer u nieuwsgierig geworden bent naar onze school, kunt u een afspraak maken met de directeur.   Wij nodigen u van harte uit om samen met uw kind(eren) de school te bezoeken.
We laten u het gebouw zien, het kleuterplein en we nemen een kijkje in de groepen.
Verder lichten we graag toe hoe het bij ons op school in zijn werk gaat en proberen we uw
vragen te beantwoorden.

Wilt u op bezoek komen? U kunt ons bellen om een afspraak te maken, of reageren via het formulier onder het kopje  'contact’. Even binnenlopen kan natuurlijk ook.

Wilt u uw kind vervolgens aanmelden, vinden we het prettig wanneer de inschrijving twee jaar voor de eerste schooldag plaatsvindt. Zo houden we overzicht over het aantal leerlingen.

We nemen momenteel - vanwege de schoolgrootte - geen leerlingen aan voor de groepen 2 t/m 8. Nieuwe gezinnen kunnen altijd inschrijven voor groep 1. Echter, gezien het aantal aanmeldingen, schrijven we geen kinderen meer in die in het schooljaar 2020-2021 vier jaar worden.

Startende kleuters kunnen vier dagdelen komen wennen.  Dat kan vanaf de leeftijd van drie jaar en tien maanden. De leerkracht komt ook een keer op visite en bespreekt onder andere de gang van zaken op school.

We hopen dat uw kind een fijne schooltijd heeft op onze school..